Sou a: Inici / Noticies / Els infants d'Igualada dibuixen el seu parc ideal

Els infants d'Igualada dibuixen el seu parc ideal

Van poder dibuixar com volen que sigui la futura ampliació del Parc Central, que l’Ajuntament vol orientar específicament cap al joc i el lleure
15-07-2018

El passat divendres, 13 de juliol i coincidint amb l’European Balloon Festival, el Parc Central d’Igualada va acollir una festa familiar que va permetre als infants de la ciutat dibuixar com volen que sigui la futura ampliació d’aquest parc, que l’Ajuntament vol orientar específicament cap al joc i el lleure.

El consistori va iniciar la passada primavera, de la mà del Consell Municipal dels Infants i dels corresponsals de La Kaserna als instituts, un procés que vol fer partícips els centres educatius, les entitats i les famílies a l’hora de definir com ha de ser la futura ampliació del parc.

L’objectiu és recollir el màxim nombre d’idees i propostes d’aquells que en faran ús quan el parc sigui una realitat i traslladar-les als arquitectes que n’acabaran redactant el projecte. En aquesta jornada, a banda d’un taller en què els més petits van poder dibuixar el seu parc ideal, hi van haver activitats familiars ben diverses, com tallers de maquillatge, globus gegants, girafes de roba de tres metres o tallers de retallar i pintar globus, entre altres.

A més, la música i l’animació les van posar l’Àlex i el Pau de la família del Super3 i, per acabar, un concert de les Macedònia que va aplegar un nombrós públic.

  • Compartir