Sou a: Inici / Noticies / En marxa les obres d'acessibilitat dels passos de vianants a l'entorn del Garcia Fossas

En marxa les obres d'acessibilitat dels passos de vianants a l'entorn del Garcia Fossas

Aquestes obres d’adequació formen part del projecte de govern per fer que a l’any 2025 tots els passos de vianants de la ciutat siguin accessibles
06-09-2021

Aquestes setmanes s’han iniciat les obres de millora i arranjament dels passos de vianants a l’entorn del Garcia Fossas, al barri del Poble Sec. Aquestes obres d’adequació formen part del projecte de govern per fer que a l’any 2025 tots els passos de vianants de la ciutat siguin accessibles. En concret es faran accessibles una onzena de passos de vianants al voltant dels carrers de i del carrer del Bruc.

En aquesta línia, abans de l’estiu ja van finalitzar les obres amb les quals s’han fet accessibles tots els passos de vianants dels barris de Les Flors i de Montserrat.

Amb el mateix objectiu,  també s’han realitzat diverses actuacions al barri de Poble Sec amb les obres d’accessibilitat de tots els passos a l’entorn de la plaça de Francesc Bedòs, i la remodelació de la vorera oest del carrer Santa Teresa entre els carrers Francesc d’Assís i Florenci Valls.

  • Compartir
Pertany a: