Sou a: Inici / Noticies / Es canvia per segon cop el sauló de la plaça Catarineu

Es canvia per segon cop el sauló de la plaça Catarineu

L’Ajuntament d’Igualada ha enllestit aquesta setmana, per segon cop, la renovació del sauló de la plaça Catarineu, al barri de Sant Agustí, que es trobava en mal estat a causa principalment del mal ús que n’han fet de manera reiterada alguns propietaris de gossos, que no en recullen les defecacions i permeten que els animals orinin a terra.
01-07-2015

L’Ajuntament hi instal·larà un pipican durant aquest mes de juliol però, alhora, recorda que les defecacions s’han de recollir i llençar a les papereres o contenidors i que en cap cas està permès que els animals orinin o defequin als parcs i sorrals.

Incomplir aquesta ordenança és una conducta contemplada com a infracció greu i comporta una sanció econòmica de fins a 1.500 euros. Portar els gossos deslligats suposa una infracció molt greu i pot suposar una sanció de fins a 3.000 euros. Amb la campanya de civisme Tu ets el millor exemple, l’Ajuntament d’Igualada recorda a la ciutadania, amb la instal·lació de cartells en punts sensibles, la importància de respectar aquesta normativa per a una millor convivència.

 

  • Compartir
Pertany a: ,