Sou a: Inici / Noticies / Es presenta la 'Guia per a l’aplicació d’autocontrols'

Es presenta la 'Guia per a l’aplicació d’autocontrols'

Aquesta edició coordinada des de la regidoria d’Entorn Comunitari, ha de ser una eina de gran utilitat per als establiments minoristes d’alimentació
27-10-2016

L’Ajuntament d’Igualada ha presentat aquests dimecres, 26 d’octubre, la Guia per a l’aplicació d’autocontrols, una edició coordinada des de la regidoria d’Entorn Comunitari, que ha de ser una eina de gran utilitat per als establiments minoristes d’alimentació.

A la jornada, que portava per títol Facilitant la gestió en seguretat alimentària, hi van assistir una seixantena de persones, personal tècnic de diferents ajuntaments i minoristes de la ciutat. Es va debatre sobre les diferents maneres d’intervenir per tal de reduir el risc sanitari i quin és el paper de tots els actors implicats, administracions i minoristes.

El regidor responsable de l’àrea, Fermí Capdevila, va recordar que, per a la regidoria que encapçala, la seguretat alimentària ha estat en tot moment un tema prioritari i Laura Martínez, diputada delegada de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, va afirmar que la nova guia representa un pas endavant important i que serà de molta utilitat també per a altres municipis.

  • Compartir