Sou a: Inici / Noticies / Es presenten 18 sol·licituds de subvenció a Sant Agustí

Es presenten 18 sol·licituds de subvenció a Sant Agustí

S’emmarquen dins del programa de millora del barri, que té com a objectiu revitalitzar-lo econòmicament
04-05-2015

L’Ajuntament d’Igualada a través del Programa de Millora del Barri de Sant Agustí, va tancar el passat dijous, 30 d’abril, el termini de sol·licitud de les subvencions per a la obertura i reforma dels  comerços, i la rehabilitació dels elements comuns dels edificis d’ús residencial. L’objectiu d’aquestes ajudes és revitalitzar econòmicament el barri i rehabilitar alguns dels seus edificis. En total s’han presentat divuit sol·licituds.

Pel que fa a l’obertura de nous locals comercials hi ha hagut cinc peticions. D’altra banda, s’han fet dues sol·licituds per obres de reforma total o parcial en establiments comercials existents o en inversions en equipament per a aquests mateixos locals.

En referència a la rehabilitació dels edificis d’ús residencial, s’han sol·licitat onze actuacions  destinades a la rehabilitació dels elements comuns, com ara actuacions de millora de l’accessibilitat, reparació de cobertes, reparació de façanes, millores en les instal·lacions comunes, millores en la xarxa de telecomunicacions i millores en l’eficiència energètica.

Els imports de les subvencions estan establerts en funció del nombre d’habitatges i de la inversió realitzada. Durant el període 2007-2014 i a través d’aquest programa s’han subvencionat cent cinquanta actuacions de rehabilitació en edificis residencials en el barri de Sant Agustí i durant el període 2012-2014 s’han atorgat també nombroses ajudes per a l’obertura de deu nous establiments comercials i per a la reforma i millora dels existents.

  • Compartir
Pertany a: