Sou a: Inici / Noticies / Es publica el 'making of' de la campanya Tracta'm Bé

Es publica el 'making of' de la campanya Tracta'm Bé

En el vídeo, d’un quart d’hora de durada, es recullen moments i converses enregistrats durant les sessions fotogràfiques de la campanya.
14-12-2015

El Consell Comarcal de l’Anoia i l’Ajuntament d’Igualada han publicat, aquest mes de desembre, el vídeo del making of de la campanya Tracta’m Bé, presentada el passat mes d’octubre i que té per objectiu fomentar el respecte i prevenir el maltractaments a les persones grans.

El vídeo, amb un format de curtmetratge, té una durada de 15 minuts i recull moments i converses gravats durant les sessions fotogràfiques que es van dur a terme per elaborar la campanya, amb persones grans d’Igualada i l’Anoia com a protagonistes principals. Aquesta és una acció més de la campanya, que vol contribuir a fomentar els bons tractes a les persones grans i, amb aquesta voluntat, es fa arribar el vídeo als mitjans de comunicació, a entitats i serveis públics, per a buscar-ne la màxima difusió a través de les xarxes socials.

En aquesta campanya visual hi han participat activament els membres del Consell de la Gent Gran de l’Anoia. Uns hi apareixen com a actors i actrius, altres posen la veu en off al vídeo i uns altres fan una tasca més pedagògica per tal que els agents socials puguin observar, detectar i comunicar situacions de possibles maltractaments a les persones grans. A més, els impulsors de la campanya destaquen la tasca d’Enric Esquer, membre del Consell de la Gent Gran, responsable de la codirecció, gravació i edició d’aquest vídeo. Les persones grans, doncs, es mobilitzen davant d’aquest fenomen per tal de prevenir-lo.

El making of de la campanya Tracta’m Bé es pot veure AQUÍ.

  • Compartir