Sou a: Inici / Noticies / Escolars d'Igualada reben consells per una revetlla segura

Escolars d'Igualada reben consells per una revetlla segura

Membres de Creu Roja els han donat consells de seguretat durant els actes amb foc i integrants del Grup Mal Llamp els han ofert una demostració pràctica de com llençar petards amb seguretat
13-06-2017
Aquest dilluns, 12 de juny, l'Espai Cívic Centre ha acollit la representació de l’obra de teatre A foc lent, promoguda per la direcció general de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya, en el marc de la campanya de sensibilització Revetlles amb Precaució. Hi han assistit una cinquantena d’alumnes de cinquè i sisè de primària de d’Igualada, concretament de l'Escola Mowgli.
 
L’any passat es va iniciar amb molt bons resultats aquesta nova manera d’apropar de forma amena i didàctica els consells de seguretat per a joves a través d’una obra de teatre que explica les anècdotes de tres joves durant la nit de Sant Joan. L’obra de teatre, escrita i interpretada per la companyia Filomenateatre de Granollers.
 
Membres de Creu Roja han donat als escolars consells de seguretat durant els actes amb foc i integrants del Grup Mal Llamp els han ofert una demostració pràctica a l’exterior de com s'han de llençar petards per tal de minimitzar els riscos al màxim. Una vegada acabada la representació, els alumnes han pogut exposar els seus dubtes i preguntes.
  • Compartir