Sou a: Inici / Noticies / Espot per les relacions afectives i sexuals saludables

Espot per les relacions afectives i sexuals saludables

Ha estat possible gràcies al compromís, implicació i participació de diferents joves de la ciutat, que hi apareixen donant diferents missatges.
30-11-2016

Des del departament de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament d’Igualada, amb la col·laboració del departament municipal de Joventut, s’ha produït aquest mes de novembre l’espot Gaudeix obertament de la teva sexualitat, emmarcat dins la Setmana de les Figues i els Ous, amb l’objectiu de promocionar les relacions afectives i sexuals saludables, naturalitzant l’existència de la sexualitat i combatent la discriminació i els estereotips de gènere. Ha estat possible gràcies al compromís, implicació i participació de diferents joves de la ciutat, que hi apareixen donant diferents missatges.

Aquesta actuació específica es deriva del Pla de Salut 2015-2018, sota el paraigües de la promoció de la salut sexual, afectiva i reproductiva i, durant aquesta setmana, es duen a terme diferents iniciatives i tallers al voltant d’aquesta temàtica, que es poden consultar a l’Agenda d'aquest mateix web.

  • Compartir