Sou a: Inici / Noticies / Estabilitzada una fuita lleu de gas al carrer Comarca

Estabilitzada una fuita lleu de gas al carrer Comarca

En el decurs de les obres d’arranjament d’una nova zona d’aparcament gratuït, s'ha produït una perforació en una canonada subterrània
21-09-2018

Aquest divendres, 21 de setembre al migdia, en el decurs de les obres d’arranjament d’una nova zona d’aparcament gratuït en un solar del c/ Comarca, s'ha produït una perforació en una canonada subterrània de gas, provocant una fuita lleu.

La Policia Local ha tancat i assegurat la zona per precaució durant aproximadament una hora, mentre Bombers de la Generalitat i companyia de gas treballaven per estabilitzar la fuita. També per precaució, s'han confinat temporalment a l'interior del centre els alumnes que a aquella hora eren al pati de l’escola Pare Ramon Castelltort.

La incidència està ara mateix en vies de solució i s’ha recuperat la normalitat a la zona, restant només tancat a vianants i vehicles el c/ La Pobla de Claramunt, entre c/ Comarca i c/ Les  Comes, mentre s’enllesteixen les tasques de reparació. La sortida dels escolars durant el dia d’avui s’està fent exclusivament pel c/ Masquefa.

  • Compartir