Sou a: Inici / Noticies / Estadístiques de la transmissió de la Cavalcada 2016

Estadístiques de la transmissió de la Cavalcada 2016

El vídeo, una setmana després, acumula ja més de 1.500 reproduccions des de més d’una vintena de països.
12-01-2016

La retransmissió en directe a través d’Internet de la Cavalcada 2016, que l’Ajuntament i la Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada van oferir el passat 5 de gener, va registrar 876 visualitzacions en directe. És a dir, al llarg de les pràcticament dues hores que va durar, prop de 900 persones s’hi van connectar en un moment o altre. A dia d’avui i sumant-hi les visualitzacions en diferit al llarg de la darrera setmana, l’emissió arriba ja a les 1.510.

La gran majoria dels usuaris connectats ho van fer des de Catalunya i la resta de l’Estat, però destaquen especialment les connexions registrades des de Mèxic, Alemanya, Itàlia, França, Romania, Suècia, Xile, el Regne Unit, Holanda, els Estats Units, el Perú i fins a vint-i-tres països. La transmissió es va poder veure a través del portal web i la pàgina de Facebook de l’Ajuntament d’Igualada, del portal de la Comissió Cavalcada dels Reis i de diferents edicions digitals de mitjans de comunicació local.

La realització de l’emissió va anar a càrrec de Global Production i va comptar amb la col·laboració de diferents empreses locals com Iguana Comunicacions i l’Art de la Llum.

La Cavalcada de Reis d’Igualada 2016 es pot veure AQUÍ

 

  • Compartir