Sou a: Inici / Noticies / Exposició de projectes per al futur del barri del Rec

Exposició de projectes per al futur del barri del Rec

La mostra de treballs finalistes i guanyadors de la coonsulta romandrà oberta fins el 17 de desembre en l’horari habitual del museu
24-11-2017

El Museu de la Pell d’Igualada acull, des d’aquest divendres, una exposició amb els quinze treballs finalistes de la Consulta de Projectes per al Futur del Barri del Rec, que s’ha dut a terme al llarg de l’últim any i que va rebre un total de 48 propostes.

Els equips guanyadors en cada categoria van ser Una comporta a mida de l’equip Inventario de Arquitectura SL, en la categoria Edificació i Mixticitat d'Usos, Confluència de l’equip de Marcos Ruiz de Clavijo Cirajas, en la categoria Espai Públic i Paisatge Urbà, i Clau Rec de l’equip redactor de Lorena Maristany Jackson en la categoria Urbanisme i Connectivitat.

Amb aquesta exposició s’acosten a la ciutadania tant aquestes tres propostes com les altres dotze finalistes, convidant a reflexionar i a implicar-se en la definició del futur d’aquest emblemàtic barri, que continuarà des d’ara amb els àmbits de participació ciutadana lligats al Consell del Rec. A la inauguració, aquest 24 de novembre, hi han assistit tant els equips guanyadors com l'alcalde, Marc Castells, i el tinent d'alcalde de Qualitat Urbana, Jordi Pont.

La mostra de treballs romandrà oberta fins el 17 de desembre en horari dimarts i dimecres de 10 a 14h, dijous i divendres de 10 a 14h i de 16 a 20h, i els caps de setmana i festius d'11 a 14h. Es pot consultar més informació d’aquesta iniciativa en aquest WEB.

IMATGES DE L'EXPOSICIÓ A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir