Sou a: Inici / Noticies / Felicitació a l'Hoquei Línia Igualada pels ascensos assolits

Felicitació a l'Hoquei Línia Igualada pels ascensos assolits

A la trobada d’avui hi han assistit els esportistes, famílies, tècnics i directius del club i, per part de l’Ajuntament, l’alcalde, Marc Castells, la regidora d’Esports, Rosa Plassa
10-07-2018

Aquest dimarts, 10 de juliol, l’Ajuntament d’Igualada ha acollit una recepció per traslladar l’enhorabona als equips l’Hoquei Línia Igualada (HLI) que aquesta temporada han assolit ascensos de categoria destacats.

D’una banda, l’equip Sènior ha pujat a la Lliga Plata d’àmbit estatal després de protagonitzar una gran fase d’ascens a Valladolid el cap de setmana del 30 de juny i l’1 de juliol. I, de la seva banda, l’equip Infantil va assolir també l’ascens a la Lliga Nacional de forma brillant en la fase decisiva, disputada en aquest cas a la localitat valenciana de Sagunt. En tots dos casos, els equips de l'HLI van quedar primers del seu grup.

A la trobada d’avui hi han assistit els esportistes, famílies, tècnics i directius del club i, per part de l’Ajuntament, l’alcalde, Marc Castells, la regidora d’Esports, Rosa Plassa, i altres regidors del consistori.

IMATGES DE L'ACTE A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir