Sou a: Inici / Noticies / Feliu Formosa, protagonista dissabte a De Pell Sensible

Feliu Formosa, protagonista dissabte a De Pell Sensible

El recital 'No hauries d’haver vingut' tindrà la veu de l’actriu Teresa Puig, la música de Emma Díaz al violoncel i la presentació del mateix Formosa
22-11-2016

El proper dissabte, 26 de novembre, a les 20h, l’Adoberia de Cal Granotes acollirà un nou recital del cicle de música i paraules De Pell Sensible, impulsat pel departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada. La iniciativa va néixer l’any 2013 en el marc del Mercat de Lletres, amb la voluntat d’apropar la literatura i la poesia als ciutadans, a través de la música com a camí universal. Des de llavors ha acollit més d’una vintena de recitals dedicats a diversos autors com Antonio Machado, Miquel Martí i Pol, Mercè Rodoreda, Maria Mercè Marçal o Joan Margarit, entre altres. I tot plegat en un espai singular, un espai acollidor on el record de la pell adobada afavoreix que les paraules hi penetrin.

En aquesta ocasió, De Pell Sensible comptarà amb la presència de l’escriptor Feliu Formosa, poeta sabadellenc arrelat a Igualada. El seu és un nom de referència en diversos àmbits literaris i culturals, singularment en el poètic i el teatral, però també en el de la traducció. La seva llarga, intensa i fecunda tasca en l’escriptura i en els més diversos oficis de les arts escèniques, no únicament ha suposat una aportació ingent, sinó que ha esdevingut modèlica per a molts dels que l’han seguit en algun o diversos d’aquests viaranys. Una producció caracteritzada pel rigor, per una llengua clara i flexible, per una vocació de servei a la col·lectivitat més enllà de l’expressió d’un ric món interior.

La proposta d’aquest dissabte a Igualada, titulada No hauries d’haver vingut, tindrà la veu de l’actriu Teresa Puig i la música de Emma Díaz al violoncel. La presentació de l’espectacle anirà a càrrec del mateix Formosa.

Les entrades es poden adquirir de manera anticipada, al preu de 6 euros, al Punt de Difusió Cultural i Turística (c/ Garcia Fossas, 2) o a la mateixa taquilla de Cal Granotes (Baixada de la Unió, s/n) una hora abans del recital, al preu de 8 euros. L’aforament està limitat a noranta persones.

 

 

  • Compartir