Sou a: Inici / Noticies / Finalitza a Igualada el projecte Reintex

Finalitza a Igualada el projecte Reintex

El cursos, de 150 hores teòriques cadascun, s'han dut a terme al Centre Tecnològic FITEX i han comptat també amb una formació pràctica de 80 hores
05-07-2016

La Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD) ha dut a terme durant aquest últim any un projecte subvencionat per la Diputació de Barcelona que tenia per objectiu la recuperació de la capacitat professional i la capacitat productiva en l’àrea de confecció, per donar suport a la reindustrialització de l'àmbit tèxtil.

En una primera fase del projecte es va dur a terme un treball de diagnosi i es van recollir les necessitats de perfils professionals que tenien les empreses locals del sector. D’aquesta primera fase de diagnosi va sorgir la proposta de dues accions formatives: Operacions amb màquines de confeccióTècniques de tissatge en gènere de punt. La primera de les accions ha anat adreçada a persones aturades majors de 45 anys amb experiència prèvia en el sector i, la segona, a persones aturades menors de 30 anys sense experiència prèvia.

Aquests cursos, de 150 hores teòriques cadascun, s'han dut a terme al Centre Tecnològic FITEX i han comptat també amb una formació pràctica de 80 hores a les empreses del sector. Quan falten pocs dies per finalitzar el projecte, els impulsors calculen un 70% d’inserció en cada una de les especialitats.

(*informació via MICOD)

  • Compartir