Sou a: Inici / Noticies / Finalitza el 5è camp de treball Fes-t’ho Jove

Finalitza el 5è camp de treball Fes-t’ho Jove

Els joves participants s’han implicat en un treball de conscienciació social i han tingut un contacte directe amb altres realitats.
20-07-2015

Igualada ha estat novament aquest estiu escenari del camp de treball Fes-t’ho Jove de sensibilització social, que s’ha celebrat entre els dies 6 i 17 de juliol. En aquesta activitat, promoguda per l’equipament juvenil La Kaserna i el departament de Joventut de l’Ajuntament, hi han pres part vint joves entre 14 i 17 anys, procedents de la mateixa ciutat i d’arreu de la comarca. 

L’objectiu d’aquest any ha estat la sensibilització jove cap a la diversitat funcional. En la seva cinquena edició, els treballs s’han desenvolupat amb la metodologia d’Aprenentatge i Servei. Una primera fase on el jove adquireix i descobreix coneixements didàctics sobre les diferents realitats que l’envolta i conviu en la mateixa societat.

L’altra fase consisteix a posar en pràctica i donar servei de tot el que s’ha experimentat. En aquest cas, han realitzat tasques d’organització i planificació  d’una activitat de lleure als infants del casal municipal L’Estiuet on, durant tot un matí, els joves han estat els responsables de transmetre als infants tot allò que han après i han experimentat.

D'aquesta manera, aquests joves han passat unes vacances actives, en què s’han implicat en un treball de conscienciació social, han tingut un contacte directe amb altres realitats i sobretot un treball de valors per enriquir el seu creixement personal.

  • Compartir