Sou a: Inici / Noticies / Finalitza el taller d’educació emocional del projecte Atenea

Finalitza el taller d’educació emocional del projecte Atenea

Atenea té l'objectiu de fomentar la inserció laboral de dones amb un alt nivell de qualificació professional però amb dificultats per integrar-se en el món laboral
06-05-2019

Una quinzena de dones participants en el programa Atenea van finalitzar la passada setmana, a Igualada, el Taller en gestió emocional i actitudinal. L'objectiu de la formació, de 24 hores de durada, era treballar aquelles competències emocionals i d'actitud que afavoreixen el creixement i desenvolupament de la carrera professional i la inserció laboral.

El proper 9 de maig, està previst l'inici del Taller per a la millora de l’ocupabilitat i la recerca de feina, en aquest cas amb una durada de 20 hores. En aquest mòdul treballaran continguts com les tendències en el mercat del treball, la identificació d’objectius professionals, com fer una estratègia i un pla d’acció per trobar feina, els diferents models de CV, els formats d’entrevista i proves de selecció, els perfils i xarxes socials, la marca personal i el networking 2.0.

El projecte Atenea té l'objectiu de fomentar la inserció laboral de dones que tenen un alt nivell de qualificació professional i que, tot així, tenen dificultats a l'hora d’integrar-se en el món laboral. S’ofereixen tres tipus d’accions: orientació professional, formació grupal i pràctiques a les empreses.

El projecte està organitzat per l’Ajuntament d’Igualada i el Consell Comarcal de l'Anoia, en el marc del Projecte Treball a les 7 comarques.

 

  • Compartir