Sou a: Inici / Noticies / Finalitza la primera edició del Curs de Coneixement de la Societat Catalana

Finalitza la primera edició del Curs de Coneixement de la Societat Catalana

Els participants s’han apropat a la història, la geografia i la cultura catalana, així com a les festes locals i el funcionament dels serveis públics
28-02-2024

El passat diumenge 25 de febrer va finalitzar la primera edició de l’any del Curs de Coneixement de la Societat Catalana que organitza el Servei d’Atenció a les Migracions de l’Ajuntament d’Igualada. Aquest curs s’emmarca en la Llei d’Acollida de les Persones Immigrades i de les Retornades a Catalunya i el Decret 150/2014, de 18 de novembre, que regula el Servei de Primera Acollida.

El curs, que s’ha fet presencial, ha constat de quatre sessions en cap de setmana per tal de facilitar la conciliació del curs amb les situacions personals i laborals de les persones assistents. Durant aquestes sessions els participants s’han apropat a la història, la geografia i la cultura catalana, així com a les festes locals i el funcionament dels serveis públics. També van realitzar una visita a l’Ajuntament d’Igualada, i van ser rebuts al saló de sessions consistorial pel regidor de Relacions Institucionals i Agermanaments Pere Camps.

En aquesta edició hi han participat 24 alumnes de fins a vuit nacionalitats diferents (Argentina, Armènia, Colòmbia, Hondures, Itàlia, Marroc, Perú i Ucraïna). El grup ha estat molt interessat i participatiu, i l’experiència ha estat enriquidora. Per part dels participants s’ha fet una valoració molt positiva.

  • Compartir
Pertany a: