Sou a: Inici / Noticies / Finalitza la quarta edició del Curs de Coneixement de la Societat Catalana 2018

Finalitza la quarta edició del Curs de Coneixement de la Societat Catalana 2018

Consta de vuit sessions de dues hores durant les quals s’imparteixen coneixements diversos a les persones nouvingudes
29-11-2018

El passat dimecres, 28 de novembre, va finalitzar la quarta edició de l’any 2018 del Curs de Coneixement de la Societat Catalana, organitzat pel Servei d’Atenció a les Migracions de l’Ajuntament d’Igualada. Aquest curs s’emmarca en la Llei d’Acollida de les Persones Immigrades i de les Retornades a Catalunya i el Decret 150/2014, de 18 de novembre, que regula el Servei de Primera Acollida.

Consta de vuit sessions de dues hores durant les quals s’imparteixen coneixements de geografia, història, cultura catalana, festes locals, funcionament dels serveis públics, cossos de seguretat, món laboral o llei d’estrangeria, entre altres. Enguany ha finalitzat amb una visita a l’Ajuntament d’Igualada en què els alumnes han estat rebuts per la tinent d'alcalde de Dinamització Econòmica, Ensenyament i Universitats, Patrícia Illa. En aquesta edició hi han participat 26 alumnes de diverses nacionalitats, com el Marroc, Ucraïna, Colòmbia, Hondures, l'Equador, Xile, l'Argentina, Angola o Ghana.

En aquesta edició han pogut gaudir d'una sortida a Montserrat, juntament amb els alumnes de l’Aula d’Alfabetització, en què van gaudir d'un recorregut comentat a l’Espai Audiovisual per a conèixer ambmés detall el Parc Natural, la història del Monestir i el Santuari. La propera edició del Curs de Coneixement de la Societat Catalana serà al mes de febrer de 2019.

  • Compartir