Sou a: Inici / Noticies / Finalitza la segona edició de l’any del del Curs de Coneixement de la Societat Catalana

Finalitza la segona edició de l’any del del Curs de Coneixement de la Societat Catalana

El curs s’ha fet en línia i ha comptat amb la participació de 25 alumnes de 8 nacionalitats diferents
10-05-2021

Aquest divendres dia 7 de maig ha finalitzat la segona edició de l’any del Curs de Coneixement de la Societat Catalana que organitza el Servei d’Atenció a les Migracions de l’Ajuntament d’Igualada i que està subvencionat pel Fons Social Europeu. Aquest curs s’emmarca en la Llei d’Acollida de les Persones Immigrades i de les Retornades a Catalunya i el Decret 150/2014, de 18 de novembre, que regula el Servei de Primera Acollida.

El curs s’ha fet en línia i ha constat de nou sessions. Els alumnes s’han apropat a la geografia, la història i la cultura catalana, així com a les festes locals i el funcionament dels serveis públics. El Centre d’informació per a treballadors estrangers (CITE) i la policia local també han impartit una de les classes. 

Enguany hi han participat 25 alumnes de 8 nacionalitats diferents (Marroc, Colòmbia, Veneçuela, República Dominicana, Ucraïna, Hondures, Espanya i Equador). Alguns dels alumnes han arribat a Igualada ens els últims mesos i encara no havien tingut temps de conèixer bé la ciutat i la cultura de la societat d’acollida. El grup s’ha mostrat molt interessat i ha estat molt participatiu, l’experiència ha estat enriquidora i els alumnes han fet una valoració molt positiva del curs.

  • Compartir