Sou a: Inici / Noticies / Finalitza la tercera edició de l’any del Curs de Coneixements de la Societat Catalana

Finalitza la tercera edició de l’any del Curs de Coneixements de la Societat Catalana

Hi han participat 23 alumnes de 10 nacionalitats diferents
21-07-2021

Aquest dimarts dia 20 de juliol va finalitzar la tercera edició de l’any del Curs de Coneixement de la Societat Catalana que organitza el Servei d’Atenció a les Migracions de l’Ajuntament d’Igualada i que està subvencionat pel Fons Social Europeu. Aquest curs s’emmarca en la Llei d’Acollida de les Persones Immigrades i de les Retornades a Catalunya i el Decret 150/2014, de 18 de novembre, que regula el Servei de Primera Acollida.

El curs s’ha fet en línia i ha constat de nou sessions. Els alumnes s’han apropat a la geografia, la història i la cultura catalana, així com a les festes locals i el funcionament dels serveis públics. El Centre d’informació per a treballadors estrangers (CITE) i la policia local també han impartit una de les classes. 

Enguany hi han participat 23 alumnes de 10 nacionalitats diferents (Senegal, Hondures, Marroc, Colòmbia, Ghana, Perú, Argentina, Ucraïna, Guinea i Mèxic). Alguns dels alumnes han arribat a Igualada ens els últims mesos i encara no havien tingut temps de conèixer bé la ciutat i la cultura de la societat d’acollida. El grup s’ha mostrat molt interessat i ha estat molt participatiu, l’experiència ha estat enriquidora i els alumnes han fet una valoració molt positiva del curs.

 

  • Compartir
Pertany a: