Sou a: Inici / Noticies / Finalitza l'ampliació de voreres als carrers Sant Josep i Sant Carles

Finalitza l'ampliació de voreres als carrers Sant Josep i Sant Carles

A banda d’aquesta acció, aviat s'iniciaran els treballs de millora de l’accessibilitat als xamfrans del carrer Capellades i d’eixamplament de la vorera oest del carrer Santa Teresa
27-03-2017

El departament de Qualitat Urbana de l’Ajuntament d’Igualada ha enllestit les obres per a la millora de l’accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques en les voreres de dos trams dels carrers Sant Carles i Sant Josep que presentaven moltes mancances en aquest sentit.

Durant les darreres quatre setmanes s'ha actuat a la vorera est del carrer Sant Josep, entre el carrer Sant Pau i el carrer Sant Carles, i a la vorera sud del carrer Sant Carles, entre el carrer Esquiladors i el carrer Sant Josep. Aquestes voreres tenien un ample de 80 i 90 cm respectivament i s'han eixamplat fins els 120 cm, rebaixant també i fent accessibles per les persones els xamfrans que ho requerien. L'actuació ha afectat en total uns 300 m2 de voreres.

A banda d’aquesta acció, en les properes setmanes es preveu iniciar els treballs de millora de l’accessibilitat als xamfrans del carrer Capellades i d’eixamplament de la vorera oest del carrer Santa Teresa.

  • Compartir