Sou a: Inici / Noticies / Finalitza REINMET amb un 76% d'inserció

Finalitza REINMET amb un 76% d'inserció

Un total de 17 persones van participar en aquest curs de manteniment industrial i 13 han trobat feina en empreses del sector metall
04-09-2017

La Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD) ha dut a terme durant aquest any el projecte REINMET, subvencionat per la Diputació de Barcelona i adreçat a la recuperació de la capacitat professional i la capacitat productiva, concentrat especialment en tasques d'especialització per donar suport a la reindustrialització del sector del metall.

En una primera fase del projecte es va realitzar un treball de diagnosi i es van recollir les necessitats de perfils professionals que tenien les empreses d’aquest àmbit. D’aquesta primera fase de diagnosi va sorgir la proposta d’una acció formativa de manteniment industrial adreçada a persones en situació de desocupació, majors de 25 anys amb un mínim d’un any d’experiència laboral i amb formació mínima de Graduat Escolar o ESO.

Un total de 17 persones van participar en aquest curs de manteniment industrial, amb una durada de 300 hores teòriques, que es va realitzar en l’IES Milà i Fontanals i a les instal·lacions d’Ig-Nova Ocupació, i 80 hores de pràctiques en empreses del sector del metall. Tretze dels participants han trobat feina, aconseguint un 76% d’inserció en l’esmentat projecte.

  • Compartir