Sou a: Inici / Noticies / Finalitza un nou Curs de Coneixement de la Societat Catalana

Finalitza un nou Curs de Coneixement de la Societat Catalana

Aquesta és una iniciativa del Servei d’Atenció a les Migracions de l’Ajuntament d’Igualada
02-05-2019

El passat divendres, 26 d'abril, es va cloure la segona edició de l'any 2019 del Curs de Coneixement de la Societat Catalana, que organitza el Servei d’Atenció a les Migracions de l’Ajuntament d’Igualada. Aquesta proposta s’emmarca en la Llei d’Acollida de les Persones Immigrades i de les Retornades a Catalunya i el Decret 150/2014 de 18 de novembre, que regula el Servei de Primera Acollida.

El curs inclou vuit sessions de dues hores cadascuna, que permeten als assistents adquirir coneixements de geografia, història, cultura catalana, festes locals, funcionament dels serveis públics, cossos de seguretat, món laboral o llei d’estrangeria, entre altres.

A la finalització, l’alumnat ha fet la ja tradicional visita a l’Ajuntament d’Igualada, on han estat rebuts al Saló de Sessions pel regidor de Promoció Cultural i Relacions Institucionals, Pere Camps. En aquesta edició hi han participat 26 alumnes de diferents nacionalitats, com el Marroc, Hondures, Colòmbia, el Perú, el Paraguai, Veneçuela, el Brasil, Mauritània i l'Uruguai.

La propera edició del Curs de Coneixement de la Societat Catalana a Igualada tindrà lloc al mes de juny.

  • Compartir