Sou a: Inici / Noticies / Finalització un nou curs d’Alfabetització en Llengua Catalana

Finalització un nou curs d’Alfabetització en Llengua Catalana

Hi han participat més de 80 persones de procedències molt diverses
04-07-2018

El passat mes de juny va finalitzar el curs 2017/2018 d’Alfabetització en Llengua Catalana a Igualada. La formació s’adreça a persones adultes d’origen estranger que, o bé no estan alfabetitzades en la seva llengua, o bé desconeixen l’alfabet llatí. L’objectiu dels cursos és promoure la iniciació en la lectura i l’escriptura en català per a facilita-les posteriorment la possibilitat d’accedir a cursos oficials.

En aquesta edició s’ha ampliat l’oferta dels anys anteriors, passant de dos grups a quatre i oferint tres hores setmanals de classes en aules de l’Espai Cívic Centre i l’Escola Pia. Hi han participat més de 80 persones de procedències tan diverses com el Marroc, el Pakistan, la Xina, Ghana, Guinea Conakry, Algèria o el Senegal.

El projecte el duen a terme conjuntament el servei d’Atenció a les Migracions de l’Ajuntament d’Igualada i l’Associació Promotora de la Llengua Catalana (APLEC), que ha aportat els mestres i el suport de persones voluntàries a l’aula.

Les inscripcions per al curs 2018/2019 es duran a terme a l’Espai Cívic Centre, entre el 12 i el 21 de setembre, d 9 a 12h.

  • Compartir
Pertany a: