Sou a: Inici / Noticies / Finalitzen les noves accions de millora a Les Comes

Finalitzen les noves accions de millora a Les Comes

Les inversions principals s’han destinat a la substitució de la fontaneria i a noves accions per eliminar les goteres del pavelló d’hoquei.
15-09-2015

L’Ajuntament d’Igualada ha dut a terme aquest estiu, aprofitant la reducció de l’activitat dels clubs, noves obres de millora al complex esportiu de Les Comes, per un valor conjunt de 155.000 euros.

El bloc més significatiu és el que fa referència a la substitució integral del sistema de fontaneria original, que datava de la dècada dels ‘80. Enguany s’han destinat 55.000 euros a la segona fase de renovació del sistema de canonades i la instal·lació fins a cada punt d’aigua de tot el complex, que es va iniciar l’any passat. El cost total d’aquestes obres, que s’executaran en quatre fases, està pressupostat en uns 230.000 euros.

D’altra banda, s’han destinat pràcticament 50.000 euros a nous treballs per a l’eliminació de les goteres al pavelló d’hoquei patins. S’ha canviat la darrera canal de recollida aigua pluvial que faltava per renova i s’han substituït un a un fins a 400 cargols dels 2.500 que té la seva coberta metàl·lica. En la majoria dels casos, aquests cargols que també corresponien a la construcció original de l’edifici, ja estaven rovellats i permetien filtracions.

Els 50.000 euros restants corresponen a diferents accions, com ara la millora dels passadissos, els despatxos i altres espais de la piscina coberta, l’adquisició d’un elevador perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin entrar en aquesta piscina, la renovació de dues canals de la coberta de la sala de barri, l'adequació de dues pistes del pavelló polivalent perquè cadascuna d’elles pugui oferir dues pistes de voleibol i, finalment, altres mesures destinades a la millora de l’estalvi energètic.

L’Ajuntament està executant els darrers anys diferents accions per actualitzar i millorar les instal·lacions d’un complex construït ara fa gairebé tres dècades. Entre altres, s’ha canviat íntegrament la coberta de la piscina, s’hi ha instal·lat dues màquines d’ultraviolats que redueixen la utilització de clor, s’han reformat els vestidors dels camps de futbol secundaris i s’ha substituït la gespa artificial del camp de futbol principal.

  • Compartir