Sou a: Inici / Noticies / Finalitzen les millores d'accessibilitat al carrer Capellades

Finalitzen les millores d'accessibilitat al carrer Capellades

S'han rebaixat tretze xamfrans d'aquest eix, s'ha eixamplat una vorera i, a banda, s'han asfaltat tant el c/ Capellades com el c/ Santa Teresa
01-06-2017

Aquesta setmana han finalitzat els treballs de millora dels carrers Capellades i Santa Teresa d’Igualada. Des del passat mes de març s’ha treballat per facilitar l’accessibilitat en tretze xamfrans d’aquest eix –en les cruïlles amb la Ctra. de Manresa i els carrers Òdena, Santa Teresa, Girona i Sant Josep–, rebaixant-los i facilitant així l’accés als passos de vianants de les persones amb mobilitat reduïda, persones grans o amb cotxets de nadons.

A més, s’ha ampliat la vorera oest del c/ Santa Teresa, de manera que ara hi ha un enllaç adequat i sense cap barrera arquitectònica per a transitar entre l’Av. Barcelona i el c/ Capellades.

Aquestes accions d‘accessibilitat per les persones s’han completat amb millores per a la circulació dels vehicles i, durant els tres últims dies, s’ha asfaltat íntegrament tant el c/ Santa Teresa, entre Av. Barcelona i c/ Capellades, com el mateix c/ Capellades entre la Ctra. de Manresa i el c/ Sant Josep.

  • Compartir