Sou a: Inici / Noticies / Finalitzen les obres de la Plaça dels Traginers

Finalitzen les obres de la Plaça dels Traginers

Els treballs han comportat la reordenació del trànsit, l’ampliació de l’espai per a les persones i la millora de l’estètica general.
25-07-2016

Divendres passat, 22 de juliol, l’Ajuntament d’Igualada va enllestir les obres de reforma de la Plaça dels Traginers. Les tasques han tingut per objectiu fer més amable i acollidor aquest indret simbòlic de la ciutat i millorar l’accessibilitat i la mobilitat de les persones a la mateixa plaça i els carrers seu entorn, com el carrer dels Traginers i la Travessia dels Traginers. Es contemplava com a especialment prioritària l’ampliació de les voreres d’aquesta última via, que serveix d’enllaç entre dos dels principals museus de la ciutat, el Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia i el Museu del Traginer.

La nova plaça presenta més espai per les persones, ja que s’ha ampliat l’illa central de vianants fins a tocar la façana del Museu dels Traginers, i una estètica millorada, millorant l’arbrat i enjardinament existents i afegint nous elements de mobiliari, com bancs i cadires. Se n’ha suprimit també la circulació en rotonda i s’han reordenat el trànsit i els estacionaments.

El cost de les obres ha estat de 125.000 euros, aportats per l’Ajuntament i pel Pla de Barris de la Generalitat de Catalunya i la durada d’aquests treballs ha estat de gairebé quatre mesos.

 

  • Compartir