Sou a: Inici / Noticies / Finalitzen les reformes en onze habitatges de persones grans

Finalitzen les reformes en onze habitatges de persones grans

Les accions han consistit majoritàriament en el canvi de banyeres per plats de dutxa i en la instal·lació d’ajuts tècnics al seu interior.
02-06-2015

Entre aquest mes de juny i el proper mes de juliol està prevista la finalització a Igualada del Programa d’Arranjament d’Habitatges per a les Persones Grans, una iniciativa conjunta mitjançant la qual la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament d’Igualada aporten respectivament el 80% i el 20% del cost de les obres a executar.

El programa, pilotat des del departament municipal d’Acció Social, té l’objectiu de facilitar aquelles reformes bàsiques i imprescindibles als habitatges de les persones grans més vulnerables i que han estat ateses als serveis socials. D’aquesta manera, es volen garantir les condicions de seguretat i habitabilitat mínimes, afavorint així l’accessibilitat i la millora de les condicions de la llar, promovent l’autonomia funcional i la qualitat de vida.

Aquest programa es va iniciar ara fa un any, al mes de juny de 2014, i s’han dut a terme reformes i millores en onze habitatges, que majoritàriament han consistit a adaptar banys, canviant la banyera per un plat de dutxa, i en la instal·lació d’ajuts tècnics al seu interior, com ara cadires especials i agafadors que faciliten la mobilitat i la seguretat.

  • Compartir