Sou a: Inici / Noticies / FineArt Igualada presenta la imatge de la 7a edició

FineArt Igualada presenta la imatge de la 7a edició

El festival fotogràfic tindrà lloc del 22 de febrer al 17 de març al nucli antic de la ciutat
16-01-2019

FineArt Igualada, que tindrà lloc del 22 de febrer al 17 de març, ja té imatge per a la seva setena edició. El festival -organitzat per l’Ajuntament d’Igualada i l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada- renova cada any la seva imatge, dotant les edicions d’un guió irrepetible i diferent. Enguany FineArt Igualada presenta una imatge atrevida en la tècnica, el traç i el colors però plena de significat en la relació amb la fotografia dels inicis, l’analògica.

La nova línia estètica ha estat presentada aquest dimecres: una imatge dinàmica, moderna i singular que permet a l’espectador deixar volar la imaginació. En la presentació han intervingut el regidor de Promoció Cultural de l’Ajuntament, Pere Camps, el director del festival, Ramon Muntané, i el dissenyador de la imatge d’aquesta edició de FineArt Igualada, Nil Morist, il·lustrador igualadí. El Nil és professor a l’escola d’Art Gaspar Camps d’Igualada i forma part de l’associació de dissenyadors disseny=igualada.

En paraules de Pere Camps, aquesta edició de FineArt “és una nova oportunitat per gaudir de la fotografia a través dels ulls i les càmeres de grans fotògrafs”. Per la seva banda, Ramon Muntané fa referència al reconeixement assolit i el camí que queda per recórrer; després de l’excel·lent acollida de les passades edicions, on el 2018 va superar en un 35% els visitants de l’any anterior, es pretén si més no igualar les xifres i, sobretot, gaudir de la fotografia i dels espais efímers arreu de la ciutat.

En aquesta edició, es continuarà amb els vint-i-quatre dies d’exposició que permetran poder contemplar les cinquanta-sis exposicions que hi haurà en la vintena d’espais singulars de la ciutat, convertits en sales d’exposició per uns dies. Espais que, com cada any, es trien amb cura per tal d’enllaçar les sales d’exposicions professionals, amb l’encant del centre de la capital de l’Anoia. Autors com Iñaki Marroyo, Ferran Freixa, Manel Gausa, Jordi Borràs i Jim Doukas, entre d’altres, faran les delícies dels visitants.

(*informació via FineArt)

  • Compartir
Pertany a: