Sou a: Inici / Noticies / 'Fins als 25 a cinc', teatre a preu reduït per als joves

'Fins als 25 a cinc', teatre a preu reduït per als joves

El departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament ofereix als joves de fins a 25 anys localitats al preu de 5 euros per a la seva programació estable
22-01-2019

Fins als 25 a cinc és una campanya impulsada pel departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada que vol promocionar l’accés a les arts escèniques, concretament als espectacles de la programació estable del Teatre Municipal l’Ateneu, entre els joves de fins a 25 anys de la ciutat.

Amb aquesta campanya, aquells que ho vulguin tindran accés a les entrades per assistir als espectacles del teatre a un preu reduït de cinc euros. Això suposa una oportunitat per ampliar i fidelitzar aquest sector de públic. La campanya s’inicia el 2 de febrer amb l’espectacle La lleugeresa i altres cançons del Teatre Nu.

Com funciona? · Durant el període de venda d’entrades de la programació estable, els joves de fins a 25 anys podran comprar les seves entrades al preu bonificat de 5 euros. Ho podran fer de manera anticipada, durant la mateixa setmana de la funció, al Punt de Difusió Cultural i Turística, ubicat al c/ Garcia Fossas, 2. També les podran adquirir el mateix dia de la funció, una hora abans, a la taquilla del teatre del Passatge Vives s/n. Caldrà acreditar l’edat amb el DNI.

Cada usuari podrà comprar una única entrada per espectacle i se li podrà requerir el DNI novament a l’entrada del teatre. Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult responsable i, un cop realitzat el pagament, no es podran fer canvis ni cancel·lacions.

Aquesta promoció no és vàlida per als espectacles que no siguin de programació pròpia, és a dir, aquells que organitzin al teatre empreses externes i entitats. Excepcionalment, també en podran quedar exclosos altres espectacles però, en aquest cas, s’indicarà degudament al programa.

Cinc mesos i sis espectacles · Durant el mes de febrer, a banda de la proposta de Teatre Nu La lleugeresa i altres cançons, els joves de fins a 25 anys podran gaudir també de La importància de ser Frank d’Òscar Wilde, dirigida per David Selvas. Un retrat àcid sobre la hipocresia social que ha rebut, entre altres, el Premi Teatre Barcelona al Millor Espectacle 2018.

El 24 de març es presenta a Igualada la comèdia de Joel Joan i Hèctor Claramunt Escape Room, en què dues parelles posen a prova la seva amistat quan participen en aquest popular joc. La protagonitzen Joel Joan, Àgata Roca, Oriol Vila i Paula Vives.

A l’abril, els aficionats a la música es trobaran amb un tema grec i gran peces de la música clàssica. Serà gràcies a La Ilíada i l’Odissea a Troia, una veritable Odissea, cantada a cappella per una trentena d’intèrprets de Cor de Teatre.

Ja al mes de maig, la dansa serà la protagonista amb tres coreografies d’IT Dansa, Jove Companyia de Dansa de l’Institut del Teatre. I al juny, per cloure la temporada, una altra heroïna, Mercè Arànega, es posarà a la pell de Shirley Valentine, un monòleg de Willy Russell que parla de la possibilitat de canvi i del coratge de viure.

  • Compartir