Sou a: Inici / Noticies / Foto de família de la Mostra Igualada pel 30è aniversari

Foto de família de la Mostra Igualada pel 30è aniversari

La fira d’espectacles infantils i juvenils ha reunit molts dels qui l’han fet possible des del 1990
03-12-2018

Amb motiu dels 30 anys de la fira, Mostra Igualada ha organitzat una foto de família on hi apareixen moltes de les persones que l’han fet possible durant tots aquests anys.
 
S’hi han reunit els cinc directors artístics de la història de la fira a Igualada (Pere Fontanet, 1990-1995; Agustí Coll, 1996-2005; Joan Segalés i Joan Faneca - Vol Ras, 2006-2007; Òscar Rodríguez, 2008-2014; Pep Farrés, 2015-actualitat), així com part dels equips organitzatius, voluntaris i famílies acollidores, companyies programades i altres entitats i agents del sector, entre les quals la Fundació Xarxa i l’Agrupació Rialles. 
 
També hi han assistit les institucions organitzadores, l’Ajuntament d’Igualada i la Generalitat de Catalunya, amb la representació de l’alcalde Marc Castells i el director dels Serveis Territorials a la Catalunya Central del Departament de Cultura, Lluís Cerarols, respectivament. La Diputació de Barcelona, institució col·laboradora, també hi ha estat present amb la presència d’Òscar Pasqual, Coordinador de l’Àrea de Cultura, Educació i Esports.

L’acte s’ha clos amb un brindis i un refrigeri durant el qual s’ha conversat distesament recordant anècdotes i proposant idees per a la propera edició, que tindrà lloc del 4 al 7 d’abril de 2019. 
 
Mostra Igualada - Fira d’espectacles infantils i juvenils · Mostra Igualada és la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Un gran aparador dels millors espectacles per a públic infantil i jove, que aplega milers d’espectadors a la capital de l’Anoia i que té com a objectius nodrir les programacions familiars d’arreu del país i afavorir la internacionalització de les companyies que hi participen. Considerada Mercat estratègic de Catalunya, està organitzada per l’Ajuntament d’Igualada i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Del 4 al 7 d’abril de 2019 celebrarà la 30a edició.

(*informació via La Mostra d'Igualada)

  • Compartir
Pertany a: