Sou a: Inici / Noticies / Guanyadors del 6è Concurs d'Aparadors de La Mostra

Guanyadors del 6è Concurs d'Aparadors de La Mostra

El departament de Comerç agraeix la implicació dels comerciants i les associacions locals del sector en aquesta nova convocatòria
13-04-2018

Un total de seixanta-quatre comerços locals han pres part, aquest any 2018, en la sisena edició del Concurs d’Aparadors Comercials de La Mostra d’Igualada, convocat pel departament de Comerç de l’Ajuntament de la ciutat. Tots ells s’han vestit aquests dies amb motius vinculats amb el món del teatre.

Havent valorat tots els establiments participants, el jurat ha fet públic el veredicte aquest matí i, aquest divendres a la tarda, han lliurat els premis personalment a cada comerç l’alcalde, Marc Castells, la regidora de Comerç, Patrícia Illa, i el director de La Mostra d’Igualada, Pep Farrés.

El primer premi ha estat concedit a la Xarcuteria Ibáñez de l’Avinguda Barcelona, que rebrà 500 euros. El segon premi, de 300 euros, ha estat per l’Aparador d’Art G.C., del carrer del Clos. I, pel que fa al tercer premi, aquest ha anat a parar a La Botigueta de la Plaça de l’Ajuntament, que té com a recompensa una campanya publicitària gratuïta a l’emissora municipal Ràdio Igualada.

El departament de Comerç agraeix la implicació dels comerciants i les associacions locals del sector en aquesta nova convocatòria.

  • Compartir