Sou a: Inici / Noticies / Homenatge a l'exregidor Josep Ramon i Gumà

Homenatge a l'exregidor Josep Ramon i Gumà

Molts el consideren el “pare” de l’actual model de la Festa Major, creador de la popular Revetlla de les Places i d’alguns dels elements del bestiari festiu d’Igualada
06-11-2017

El pati del Museu de la Pell d'Igualada va acollir aquest diumenge, 5 de novembre, un acte d'homenatge a l'exregidor Josep Ramon i Gumà, a qui molts consideren el “pare” de l’actual model de la Festa Major, creador de la popular Revetlla de les Places i d’alguns dels elements del bestiari festiu d’Igualada.

L'acte, promogut per un grup d'igualadins a títol particular amb la col·laboració de l’Ajuntament i conduït per l'actor Joan Valentí, va comptar amb la presència de l'homenatjat, dels seus familiars, de membres d'entitats, de representants del consistori i també de diferents elements de la imatgeria festiva local, com els capgrossos i els gegants de la ciutat, entre altres.

Josep Ramon i Gumà va ser regidor de Festes i també de Parcs i Jardins entre els anys 1983 i 1991, quan va ser alcalde Manuel Miserachs. També va impulsar moltes altres activitats, com la portada de la Flama del Canigó per Sant Joan o la Festa de la Bicicleta.

  • Compartir