Sou a: Inici / Noticies / Homenatge al President Companys en el 78è aniversari de la seva mort

Homenatge al President Companys en el 78è aniversari de la seva mort

Representants dels grups municipals amb representació al consistori han dipositat corones de flors al monòlit en memòria del president afusellat
15-10-2018

L’Ajuntament d’Igualada ha dut a terme avui, 15 d’octubre, l’homenatge institucional en memòria de qui va ser president de la Generalitat de Catalunya, Lluís Companys, amb motiu dels 78 anys del seu afusellament al castell de Montjuïc de Barcelona.

Regidors dels grups municipals del PDeCAT, ERC, Socialistes d’Igualada, la CUP i Decidim Igualada, acompanyats de representants de sindicats i entitats locals, han assistit a la convocatòria i han dipositat corones i rams de flors al monòlit que l’any 1998 es va dedicar, a la zona Nord de la ciutat, a la memòria del president. També hi han assistit la consellera de Salut, Alba Vergés, i el vicepresident primer del Consell Comarcal de l’Anoia, David Alquézar.

L’acte ha finalitzat amb la lectura del discurs institucional per part de l’alcalde, Marc Castells, i amb els regidors i el públic present cantant l’Himne Nacional de Catalunya Els Segadors.

IMATGES DE L'ACTE A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir