Sou a: Inici / Noticies / Horaris especials de les biblioteques en època d'exàmens

Horaris especials de les biblioteques en època d'exàmens

Aquesta proposta s’adreça bàsicament als estudiants de Batxillerat i els universitaris
14-05-2018

La Biblioteca Central d’Igualada, en col·laboració amb l’equipament juvenil La Kaserna i el departament de Joventut, conjuntament amb la biblioteca del Campus Universitari Igualada-UdL, adapten novament horaris i ofereixen espais específics per a la preparació dels exàmens de final de curs. La proposta s’adreça bàsicament als estudiants de Batxillerat i els universitaris.

La Biblioteca Central, a la Plaça de Cal Font, iniciarà el ja habitual servei de sala d’estudi nocturna els caps de setmana el dissabte, 19 de maig i l’allargarà fins el 17 de juny. Aquesta sala obrirà els dissabtes de 16 a 00h i els diumenges de 10 a 13:30h i de 16 a 00h. L’accés és per a majors de 16 anys i els estudiants disposaran de servei de Wifi. Per accedir a la sala s’haurà de presentar el DNI, ja que l’aforament és limitat.

De la seva banda, la biblioteca del Campus Universitari Igualada-UdL, ampliarà també horaris del 28 de maig fins el 21 de juny, ambdós inclosos. De dilluns a divendres, obrirà sense interrupció de 8:30 a 20h, els dissabtes ho farà de 10 a 20h també ininterrompudament i els diumenges de 10 a 14h.

  • Compartir