Sou a: Inici / Noticies / Ig-nova Ocupació ha organitzat sis accions de formació, en què han participat 90 alumnes i han col•laborat 33 empreses

Ig-nova Ocupació ha organitzat sis accions de formació, en què han participat 90 alumnes i han col•laborat 33 empreses

Avui s’ha fet el lliurament de certificats de cinc cursos
11-10-2019

Avui ha tingut lloc l’acte de lliurament de diplomes de les actuacions de formació ocupacional que s’han dut a terme aquest any a Ig-Nova Ocupació, que s’han centrat en sectors econòmics demandants, com són l’àmbit sociosanitari, la logística, la restauració, els serveis de neteja, els serveis administratius i informàtics i el sector tèxtil.

L’acte, que ha estat presidit pels regidors Jordi Marcé i Patricia Illa, i el tècnic del Servei d’Ocupació de Catalunya Joan Puig, ha inclòs la projecció d’un reportatge amb imatges de les accions formatives i els testimonis d’Albert Vizcarri, exalumne i actualment empresari, i de Jaume Ferrer, gerent del Consorci Sociosanitari d’Igualada, a més de la intervenció de dos alumnes.

Jordi Marcé, regidor de Dinamització Econòmica ha destacat que “L’Ajuntament d’Igualada i en concret Ig-Nova Ocupació, es consolida com a centre de referència en matèria de formació ocupacional a la comarca”. I també ha posat en valor els elements de qualitat de la formació que s’ofereix: Els docents, les instal·lacions, les pràctiques en les empreses i els seus tutors; aquests tres elements fonamenten els pilars de qualitat de les nostres accions formatives. És freqüent que les empreses que acullen persones en pràctiques, les contractin. Per tant, acostem la figura de la persona en recerca de feina i l’empresa. És un win to win”.

De la seva banda, la regidora de Promoció de la Ciutat i Esports, Patricia Illa, ha destacat, amb algun exemple concret, el valor de la capacitat d’adaptació i de transformació com a eines molt útils per a reiventar-se i explorar noves possibilitats de la vida laboral de les persones que participen en aquestes activitats de formació vinculades amb l’ocupació.

Pel que fa al balanç d’aquest any, des d’Ig-nova Ocupació s’han realitzat sis accions de formació ocupacional, amb una oferta total de 2.215 hores. Hi ha participat 90 alumnes i s’ha comptat amb la participació de 33 empreses, que han col·laborat en l’acollida d’alumnes en pràctiques.

L’acte, que ha estat conduït per la tècnica Anna Ribera ha finalitzat amb una intervenció d’Elisabet Pelfort, cap de servei de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament, que ha donat pas al lliurament dels diplomes d’aquests cinc cursos: Cuina; Càtering per esdeveniments i col·lectivitats; Especialista en logística a l’empresa 4.0; Especialista en neteja d’oficines i industria; Operacions auxiliars de gravació i tractament de dades, i Especialista en tissatge i programació en gènere de punt.

  • Compartir