Sou a: Inici / Noticies / Ignova Ocupació posa en marxa un Espai TIC per les persones que busquen feina

Ignova Ocupació posa en marxa un Espai TIC per les persones que busquen feina

El servei ofereix formació en les eines TIC per assolir autonomia en la recerca de feina i en la gestió de procediments administratius
20-04-2021

Des del Servei d’Ocupació d’Ignova, el Departament de Dinamització Econòmica de l’ajuntament d’Igualada ha posat en marxa l’Espai TIC, un nou servei pensat per aquelles persones que estan buscant feina. Aquest nou servei s’ha creat amb un doble objectiu: per una banda, proporcionar a l’usuari un espai  on pugui fer recerca intensiva de feina amb l’ajuda i assessorament d’una tècnica i, per altra, que pugui assolir coneixements bàsics en les principals eines i aplicacions TIC que li permetin assolir l’autonomia en la recerca de feina i en la gestió de procediments administratius en línia bàsics.

En aquest espai cada setmana es fan sessions presencials d’Eines TIC que inclouen, per exemple, nocions del funcionament del correu electrònic, Internet o de Google Dirve, entre d’altres, i també sessions de recerca de feina on es treballa el currículum, els canals de recerca de feina i xarxes com Xaloc o FeinActiva.

Totes les sessions són gratuïtes i l’usuari podrà realitzar totes aquelles que cregui convenients per optimitzar el seu procés de recerca de feina.

Les persones interessades poden inscriure’s presencialment a Ignova Ocupació, situat al Carrer Lleida, 78 o també trucant al 938055710 o enviant un correu electrònic a bonetj@aj-igualada.net

  • Compartir