Sou a: Inici / Noticies / Igualada acollirà les finals de la Supercopa de Catalunya Femenina i Masculina d'handbol

Igualada acollirà les finals de la Supercopa de Catalunya Femenina i Masculina d'handbol

El Pavelló de les Comes d'Igualada acollirà divendres 23 d'agost les finals de la Supercopa de Catalunya Femenina i Masculina d'handbol de la temporada 2019/2020. Els organitzadors són el Club Handbol Igualada i la Federació Catalana d'Handbol, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Igualada.
29-07-2019

El Pavelló de les Comes d'Igualada acollirà divendres 23 d'agost les finals de la Supercopa de Catalunya Femenina i Masculina d'handbol de la temporada 2019/2020. Els organitzadors són el Club Handbol Igualada i la Federació Catalana d'Handbol, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Igualada. L'activitat esportiva es va presentar dimecres 17 de juliol amb la presència de l'alcalde d'Igualada Marc Castells, la regidora de Promoció de la Ciutat i Esports Patricia Illa, la vicepresidenta de la Federació Catalana d’Handbol Lydia Pena, i el president del CH Igualada Pep Segura.
La final de la Supercopa de Catalunya Femenina d'Handbol arrencarà a les 7 del vespre, i tot seguit, a les 9 de la nit, es disputarà la Final de la Supercopa de Catalunya Masculina d'handbol, les dues transmesses en directe pel canal Esport 3 de Televisió de Catalunya. Les seminfinals femenines tindran lloc el dia 21 d'agost, entre l'Avannubo BM La Roca i l'H Sant Quirze, i entre l'H Sant Vicenç Bar Mi Casa i el KH-7 BM Granollers. Les masculines, que es disputaran el dia 20, enfrontaran l'Avannubo BM La Roca i el FC Barcelona d'una banda i l'UE Sarrià i el Fraikin BM Granollers de l'altra.
Els últims cinc anys el KH-7 Granollers ha estat el guanyador de la Supercopa de Catalunya femenina, després de dos anys de victòries del CH Amposta i dos del E Castelldefels els quatre anys anteriors. De la seva banda, el FC Barcelona ha estat el dominador de la competició masculina, només superat la temporada 2008-09 pel BM Granollers.
Igualada acull les dues finals de la Supercopa de Catalunya d'Handbol en l'any en què és Ciutat Europea de l'Esport. Aquesta designació reconeix les polítiques esportives locals que contribueixen a millorar el nivell general de salut dels habitants, a través de la cultura de la salut, l’exercici i l’activitat física, la transmissió de valors com el joc net i l’enfortiment del sentiment de pertinença a la comunitat. Aquesta distinció l'atorguen la Federació de Capitals i Ciutats Europees de l’Esport (ACES Europe), d’acord amb la Comissió Europea.

  • Compartir
Pertany a: