Sou a: Inici / Noticies / Igualada acull l'onzena edició del Parlament Jove Europeu

Igualada acull l'onzena edició del Parlament Jove Europeu

El PJE és un espai de debat que vol promoure entre els joves una reflexió estructurada sobre els temes inscrits en l'agenda política europea
06-05-2019

Igualada va acollir la passada setmana, entre el 3 i el 5 de maig, l’onzena edició del Parlament Jove Europeu. En aquesta ocasió, els temes abordats van ser joventut, esport, activitat física i hàbits saludables, coincidint precisament amb l’any en què la capital de l’Anoia ha estat escollida Ciutat Europea de l’Esport.

El Parlament Jove Europeu (PJE) és un espai de debat que vol promoure entre els joves una reflexió estructurada sobre els temes inscrits en l'agenda política europea i assumptes rellevants en l'espectre nacional i local, a més de fomentar els llaços d'amistat i germanor entre les ciutats participants.

El projecte l’encapçala, des de l’any 2008, el municipi portuguès de Guimarães, una de les ciutats agermanades amb Igualada. Dissabte passat al matí es va fer, al Saló de Sessions de l’Ajuntament, una recepció per a tots els participants encapçalada per la tinent d’alcalde d’Acció Social, Igualtat, Infància i Joventut, Carme Riera, i els regidors d’Esports i de Promoció Cultural i Relacions Institucionals, Rosa Plassa i Pere Camps, i amb representació també de l’Associació per als Agermanaments d’Igualada. Hi van prendre part joves de la mateixa Guimarães i de la cpaital de l'Anoia, d’Aksakovo (Bulgària), de Montluçon i de Compiégne (França) i de Neuchatel (Suïssa).

IMATGES DE L'ACTE A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir