Sou a: Inici / Noticies / Igualada amb els Moixiganguers al Concurs de Castells

Igualada amb els Moixiganguers al Concurs de Castells

La colla convida tots els igualadins, anoiencs i aficionats en general a participar-hi amb ells a la gran cita dels castells, l'1 d'octubre a Tarragona.
21-09-2016

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha fet una crida aquest dimecres, 21 de setembre, perquè la ciutadania faci costat als Moixiganguers en la seva participació al Concurs de Castells de Tarragona el proper 1 d’octubre. La colla convida tots els igualadins, anoiencs i aficionats en general a participar-hi amb ells.

Tothom qui ho vulgui ja es pot apuntar en aquest WEB per entrar a la Tàrraco Arena Plaça, fer pinya amb els Moixiganguers i viure l’espectacularitat del concurs des de dins. A la jornada del dissabte hi actuaran un total de 20 colles i la primera a fer-ho serà la dels Xiquets de Hanghzou, de la Xina, la primera de fora de Catalunya que participarà al concurs. La jornada començarà a les 16.30h.

Hi ha l’opció d’anar a Tarragona amb els busos gratuïts que ha organitzat la colla, i tothom que hi vagi rebrà una samarreta, un entrepà i una beguda. També es convida a tothom a participar dels assajos preparatius del concurs, cada dimecres de 20 a 22h i cada divendres de 21.45 a 00h a Cal Tabola, al carrer de Sant Antoni de Baix 106-108 d’Igualada.

  • Compartir