Sou a: Inici / Noticies / Igualada amplia la xarxa de cardioprotecció

Igualada amplia la xarxa de cardioprotecció

11-03-2021

L’Ajuntament d’Igualada treballa des de l’any 2012 per dotar la ciutat d’una xarxa de cardioprotecció que cobreixi la major part possible del municipi. Amb aquest objectiu, s’ha anat incrementant el nombre de dispositius instal·lats i, alhora, s’ha treballat en l’àmbit de la formació, amb la voluntat que aquesta xarxa inclogui els vessants tecnològic i del coneixement.

Amb la recent incorporació de nous aparells, la xarxa inclou actualment més de quaranta desfibril·ladors externs semiautomàtics, amb una dotzena de torres al carrer col·locades de manera que pugui cobrir la major part possible de zones de la ciutat. La seva distribució es va fer a partir d’un estudi elaborat amb l’ajut de l’empresa CardioSos i amb el suport del Grup de Docència de Reanimació de l’Hospital d’Igualada. Els equips estan instal·lats la via pública, en escoles i en la pràctica totalitat dels espais municipals.

EL regidor d’Entorn Comunitari i Cooperació, Fermí Capdevila, destaca la voluntat d’anar completant aquesta xarxa de cardioprotecció i insisteix en la importància de la formació que ajudar a la sensibilització i a la capacitat per a l’ús dels desfibril·ladors.

  • Compartir