Sou a: Inici / Noticies / Igualada celebra l’acte d’inici del curs escolar 21/22 amb un homeantge als docents que s’han jubilat

Igualada celebra l’acte d’inici del curs escolar 21/22 amb un homeantge als docents que s’han jubilat

L’acte ha finalitzat amb una conferència del professor de sociologia Xavier Martínez-Celorrio
01-10-2021

Aquest dijous 30 de juny, el Teatre Municipal l’Ateneu ha acollit el tradicional acte d’inici del curs escolar organitzat pel departament d’Ensenyament de l’Ajuntament. La trobada ha servit per donar inici al curs i alhora homenatjar als docents que s’han jubilat en el passat curs escolar. L’acte ha estat conduït pel periodista igualadí Xavier Dàvila.

En concret aquest any s’ha fet homenatge a  25 mestres, professors i professores que van tancar la seva activitat als centres escolars d’Igualada durant el curs passat després de jubilar-se.

Seguidament l’acte, que ha reunit una bona representació dels mestres i professors d’Igualada, ha finalitzat amb una conferència realitzada per Xavier Martínez – Celorrio, professor de sociologia i membre del Gabinet de la Ministra d'Educació i Formació Professional Isabel Celaá fins fa uns mesos. La conferència de Martínez-Celorrio ha dut per títol “Innovació i equitat educativa en la postpandèmia”.

  • Compartir