Sou a: Inici / Noticies / Igualada celebra la diada de Sant Jordi 2019

Igualada celebra la diada de Sant Jordi 2019

L'activitat vinculada a la jornada, que enguany coincideix amb la festivitat del Sant Crist, s'allargarà tota la setmana
23-04-2019

La Plaça de Cal Font esdevé aquest dimarts, 23 d'abril, l’epicentre de la celebració de la diada de Sant Jordi a Igualada.

En conjunt s’hi poden trobar 55 parades de floristes, llibreters i entitats locals, que omplen la capital de l’Anoia d’activitat cultural, tradicional i festiva en una jornada que, enguany, coincideix també amb la festivitat del Sant Crist.

Davant les previsions climatològiques incertes per aquest dimarts i donat que el dia és festiu local a la ciutat, la Plaça de Cal Font ja s’ha omplert aquest matí amb amb un nombrós públic que ha volgut viure un any més aquesta jornada tan simbòlica. Al migdia ha tingut lloc la tradicional Ballada de Sardanes a la Plaça de Catalunya i, a les 18:30h, es farà la Processó del Sant Crist pels carrers del nucli antic.

Les activitats culturals i festives al voltant de Sant Jordi, però, s’allargaran tota aquesta setmana i es poden consultar AQUÍ.

IMATGES DE LA CELEBRACIÓ A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir