Sou a: Inici / Noticies / Igualada celebra La Gran Plantada per la inclusió

Igualada celebra La Gran Plantada per la inclusió

Al camí de Can Masarnau hi han hagut actuacions musicals, esmorzar per als assistents i s’han llançat boles 'nendo dango' carregades de llavors
11-03-2017

Aquest dissabte, 11 de març, Igualada ha celebrat La Gran Plantada, una iniciativa de la Xarxa per la Inclusió, formada per l’Ajuntament i diferents entitats i serveis locals. La voluntat, amb aquesta activitat, era plantar cara a elements com el racisme, la intolerància,  la supèrbia i l’egoisme i a estimular, en canvi, valors positius com la inclusió, la solidaritat, l’intercanvi, la cultura i l’aprenentatge.

L’acte ha tingut lloc al camí de la Font de Can Masarnau i hi han assistit l’alcalde, Marc Castells, i altres regidors del govern municipal. Hi han hagut actuacions musicals, esmorzar per als assistents i s’han llançat les boles nendo dango de llavors en un terreny a tocar del camí. Aquestes boles es van preparar el passat cap de setmana en un taller familiar que va tenir lloc a la Plaça Cal Font i ara, un cop llançades al camp, han de donar pas a nous arbres que representin aquests valors positius per a la societat.

Aquesta ha estat una iniciativa conjunta de l’Oficina Tècnica d’Inclusió i Cohesió de l’Ajuntament d’Igualada i nombroses entitats i associacions de la ciutat, com l’Associació Gitana de l’Anoia, el Centre Islàmic d’Igualada, el Club Social Aidar, la Fundació Sociocultural Atlas, Dones amb Empenta, el Grup d’Acollida Océano, Coopera’t, el Consorci Sociosanitari d’Igualada, l’Associació per a la Rehabilitació del Malalt Mental de l’Anoia, El Centre d’Atenció i Seguiment a les Addiccions, el Consorci Sanitari de l’Anoia, la Fundació Sanitària Sant Josep, el Casal del Passeig o el Casal del Barri Montserrat.

Des de l’organització s’ha volgut agrair també la col·laboració d’altres agents implicats, com els Agents Rurals a l’Anoia, Unió de Pagesos, Montpaper de Montbui, el Viver del Rec Jardineria Moix, el Teatre de l’Aurora, el fotògraf Josep Balcells, La Montserratina, la Rondalla Novaunió i els pares músics de l’Escola Garcia Fossas.

IMATGES DE L'ACTE A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir