Sou a: Inici / Noticies / Igualada celebrarà la 44a cursa popular recuperant el circuit urbà

Igualada celebrarà la 44a cursa popular recuperant el circuit urbà

La tradicional cita tindrà a lloc el diumenge 23 d’octubre amb sortides i arribades al Parc Central d’Igualada
28-09-2022

El diumenge 23 d’octubre la ciutat d’Igualada celebra la 44a Cursa Popular d’Igualada, organitzada per l’Ajuntament d’Igualada i el Consell Esportiu de l’Anoia. En aquesta ocasió l’esdeveniment esportiu recupera el circuit urbà i la tradicional cursa de cinc quilòmetres, tot i que torna a ser no competitiva. Es realitzaran tres curses en dos circuits diferents amb sortides des del Parc Central d’Igualada.

Així doncs, la cursa gran de 5 quilòmetres iniciarà a les 11 hores, i la cursa petita i familiar de 1,9 kilòmetres, serà a les 12 hores amb cinc minuts de marge cadascuna.

La tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Patrícia Illa ha estat l’encarregada de presentar aquesta nova edició de la cursa que “recupera el format habitual esperant que torni a ser una jornada lúdica, no competitiva i oberta a tothom que ens permeti recuperar la il·lusió fer esport”. Illa ha explicat també que aquest serà l’esdeveniment que donarà inici als Jocs Escolars “àmpliament arrelats i amb una alta participació a la ciutat d’Igualada amb tots els seus centres escolars.”  

La cita amb la Cursa Popular torna com cada mes d'octubre a Igualada, en el que és tradicionalment també el tret de sortida dels Jocs Escolars de l’Anoia.

En la darrera edició, on es va recuperar la presencialitat després de la pandèmia, aquest esdeveniment va comptar amb un total de 1.700 esportistes, que van poder tornar a gaudir d’un matinal d’esport i diversió al Parc Central d’Igualada. La cursa es va realitzar per franges de categories i en un circuit tancat, de 2.500 i 1.500 metres, amb sortides i arribades al Parc.

Les inscripcions per participar a la 44a Cursa Popular han de fer-se al web: www.ceanoia.cat

 

 

  • Compartir