Sou a: Inici / Noticies / Igualada, Ciutat Amiga de la Donació de Sang

Igualada, Ciutat Amiga de la Donació de Sang

El Banc de Sang i Teixits entregarà la placa commemorativa pel compromís d’Igualada amb la donació de sang.
02-12-2014

Aquest dilluns, 1 de desembre, la ciutat d’Igualada ha rebut la placa de reconeixement que la distingeix com Ciutat Amiga de la Donació de Sang. Es tracta d’una distinció que atorga el Banc de Sang i Teixits pel compromís de la ciutat amb la donació de sang, i per ser un dels municipis amb més donants de Catalunya. A més a més, va ser a Igualada on l’any 2001 es va celebrar la primera Marató de donació de sang, el projecte itinerant a arreu de Catalunya, del Banc de Sang i Teixits.

Fins ara eren cinc els municipis que al llarg d’aquests últims anys havien rebut la distinció: Tarragona, Salou, Vila-seca, Reus i Olot. Enguany arriba el moment de la capital de l'Anoia, tant pel que fa als resultats de les campanyes itinerants que el Banc de Sang porta al municipi, com pels grans resultats de les Maratons.

La Marató d’Igualada compta ja amb onze edicions, en les quals ha rebut gran quantitat de col·laboracions de la mà d’entitats, empreses i voluntaris. És a ells i a tots els donants igualadins a qui va dirigida aquesta placa commemorativa.

  • Compartir