Sou a: Inici / Noticies / Igualada col·labora amb el Dia Mundial de la Salut Mental

Igualada col·labora amb el Dia Mundial de la Salut Mental

Els actes estan impulsats i coordinats a nivell local per l'Associació per a la Rehabilitació de les Persones amb Malaltia Mental de l'Anoia (ARMPA) i el Club Social AIDAR.
23-10-2015

El departament d'Entorn Comunitari de l'Ajuntament d'Igualada col·labora, juntament amb l'Ajuntament de Vilanova del Camí, la Diputació de Barcelona, el departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i Salut Mental Catalunya, en la celebració dels actes del Dia Mundial de la Salut Mental,  impulsats i coordinats a nivell local per l'Associació per a la Rehabilitació de les Persones amb Malaltia Mental de l'Anoia (ARMPA) i el Club Social AIDAR.

Aquests actes arrencaran diumenge, 25 d'octubre, amb el Concert per a la Integració Social de les Persones amb Malaltia Mental, a càrrec de músics de la comarca, que interpretaran peces d'òpera, piano, poesia i música moderna, a les 19h, a l'espai de Can Papasseit de Vilanova del Camí.

El 29 d'octubre arrenca també un cicle de tres xerrades, totes elles a l'Espai Cívic Centre d'Igualada, a les 19:30h, i organitzades per l'ARMPA. El dia 29, el títol de la conferència serà Estic boig. Sóc adolescent, a càrrec de Jaume Funes; el dia 12 de novembre, Daniel Cruz facilitarà Eines per conèixer el nostre fill adolescent i, finalment, el 26 de novembre, es presentarà la Xarxade Salut Infantil i Juvenil de l'Anoia (CSMIJ) i Hospital de dia.

El llarg del mes de novembre es faran, a banda, dues sessions de Mindfullness per a reduir l'ansietat i es presentarà el projecte Activa't per la salut mental.

  • Compartir