Sou a: Inici / Noticies / Igualada comença el curs escolar amb 6738 alumnes

Igualada comença el curs escolar amb 6738 alumnes

L’Ajuntament d’Igualada ha invertit 70.000€ en millores a diferents centres educatius municipals per preparar el curs
06-09-2023

Avui dimecres, les escoles d’Igualada han iniciat el curs escolar amb un total de 6.738 alumnes entre Infantil, Primària i Secundària. El regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada, Josep M. Carpi, ha valorat molt positivament un inici de curs que s’ha iniciat sense incidents i ha agraït la tasca realitzada dia a dia “per tots els professionals de l'educació i els responsables dels centres de la ciutat, tant als equips directius, docents com al personal d’atenció educativa.

Carpi ha explicat que el curs passat  Igualada va tenir un total de 6.812 alumnes, el que suposa una lleugera davallada d’alumnes. Aquestes dades son provisionals ja que fins a mitjans d’octubre no es tindran dades definitives, degut a la matricula viva, i que encara s’estan adjudicant places a nouvinguts. 

Les quatre llars d’infants municipals van iniciar el curs el passat 1 de setembre, actualment es disposa d’11 places vacants a P0 i cap vacant a P1 i P2.

A dia d’avui l’Oficina Municipal d’Escolarització ha gestionat i ubicat 126 alumnes nouvinguts o que han demanat canvis de centre als diferents centres educatius d’Igualada.

Inversions per millorar les instal·lacions escolars

Aquest estiu, aprofitant el període no lectiu, l’Ajuntament ha finalitzat, un any més, diverses inversions en les instal·lacions escolars municipals per un valor de 70.000 euros.

Pel que fa a les Llars d’Infants, s’ha substituït el paviment de les quatre aules de la Rosella per parquet, s’ha instal·lat un tendal exterior a La Lluna i s’ha posat climatització al menjador de L’Espígol.

A les escoles, aquest estiu, s’han fet obres d’adequació i reforma dels lavabos a l’Emili Vallès, s’ha posat al dia l’alarma amb servei de custodia i vigilància a l’Emili Vallès, s’han adequat les escales antilliscants a l’Ateneu i s’ha millorat la barana de l’escala principal, s’ha actuat també als porxos del pati del Gabriel Castellà i s’ha creat ombratge al pati del Ramon Castelltort.

  • Compartir