Sou a: Inici / Noticies / Igualada commemora el Dia dels Drets dels Infants

Igualada commemora el Dia dels Drets dels Infants

La iniciativa s’emmarcava en l’aspiració d’Igualada d’assolir el segell de Ciutat Amiga de la Infància que dóna Unicef
27-11-2017

El Parc Central d’Igualada va acollir diumenge, 26 de novembre, una jornada d’activitats familiars per commemorar el Dia dels Drets dels Infants, amb inflables, activitats esportives i tallers, en una iniciativa del departament de Joventut de l’Ajuntament que va comptar amb el suport de la Diputació de Barcelona i la participació del Consell Municipal dels Infants.

La iniciativa s’emmarcava en l’aspiració d’Igualada d’assolir el segell de Ciutat Amiga de la Infància que dóna Unicef. Per aconseguir-lo, cal complir determinats objectius que contribueixin a fomentar la participació de la ciutadania, inclosos els infants, en les polítiques locals d’infància i adolescència, construint aliances i xarxes de col·laboració amb diferents sectors de la societat a favor de la infància, d’acord amb els principis i normes de la Convenció sobre els Drets dels Infants.

L'acte de diumenge va comptar amb la participació dels membres del Consell dels Infants i hi van assistir, entre altres representants del consistori, l'alcalde, Marc Castells, i la regidora d'Ensenyament, Patrícia Illa.

IMATGES DE L'ACTE A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir