Sou a: Inici / Noticies / Igualada congela el bitllet senzill de bus urbà en 1,50 euros

Igualada congela el bitllet senzill de bus urbà en 1,50 euros

La proposta de preu de l’ATM és de 2,15 euros, però Ajuntament i empresa concessionària han acordat mantenir-lo en 1,50 euros.
21-01-2016

L’Ajuntament d’Igualada i l’empresa concessionària del servei de bus urbà a la capital de l’Anoia, S.A. Masats Transports Generals, han decidit mantenir en 1,50 euros el preu del bitllet senzill de cara a l’any 2016, tot i que la proposta de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) per a aquest nou any tornava a ser de 2,15 euros. A partir de l’any 2012, el primer moment en què es va adoptar aquesta mesura, l’acollida per part dels usuaris ha estat sempre altament satisfactòria i, per això, els anys posteriors s’ha decidit donar-hi continuïtat.

Tal i com explica Jordi Pont, tinent d’alcalde de Qualitat Urbana de l’Ajuntament d’Igualada, aquesta mesura “es va adoptar per primer cop amb la intenció d’estimular la utilització del transport públic en un moment en que els increments de preu estaven reduint el nombre de viatgers de manera molt important”. Pont afirma que “aquesta mesura ha donat els seus fruits i avui podem parlar d’un servei de bus amb una molt alta acceptació”. Segons dades fetes públiques el passat mes d’octubre, el nombre de viatgers del servei entre la tardor de 2014 i la tardor de 2015 es va incrementar aproximadament en un 10%.

  • Compartir